You're not coming home tonight

Yeah you cooked his dinners
You raised his children and still
He's not satisfied
He says I rather switch with you
You don't now hard it is
To work from 9-5
But he speaks with his eyes closed
And eventhough you're not all alone
He's never there to be with you
And you remember when you were young
When life was new and it was fun
Now every corner's filled with dust

But you're not coming home tonight

You just took the train
And you left without a wave
Figured he'd never let you leave anyway
And now you're sitting in that train
Seeing life in a new way
And every forest sings a song
One for the heartbroken lovers
And one for the dreamers
And then there's one just for you
The wind's been humming on it all day
And the soil lies awake
Waiting for it's drumsolo

'Cause you're not coming home tonight

The ship is sailing
I'll meet you on the other side
The future's unclear
But hopefully it will be fine

You're not coming home tonight

Idag så fyller Senja 14år, ehm grattis antar jag. Och hon har varit lite av en diktator hela dagen.
Och jag var med Jossan idag och igår. Igår fiskade vi och spelade sims.
Och idag har vi gått lång promenad på ca 8km (enligt mamma) ätit frukt sallad och spelat sims.
Eller jag har ritat en massa medans Jossan dödade sims och möblerade :D Jag tycker att de hade väldigt finna namn, hennes sims gubbar.

Ajaa Hejs.

...... Sug.

Ehm. Det har inte hänt så mycket specielt sen sist jag skrev. Förutom tältningen hos Matilda, det var trevligt spela galen panna och så. Men det hade varit trevligt med lite hjälp när jag packade ner tältet i spöregn... Och så när jag var med Hanna och Jossan så klart :D Gunga land småbarn och se fullon... Trevligt.
Och pizzakväll hos Antti och Jonna. Vi såg på en norsk splatter film. Död snö hete den. Den handlade om ett gäng ungdommar som åkte till fjällen och sen så blir dom dödade av tyska nazist zomies som kravlar sig upp ur snödrivor. Se värt var det :D Den rekomenderar jag. 
     Och en av dom i filmen dog på ett sätt som påminnde mig om vad Matilda sa på tältningen. Det som skulle va hennes skämt, ajaa men att dom först stack honom men kviv i axlarna och där benen sitter fast med kroppen, (kommer inte på vad det heter just nu) Men först förstog man inte vad dom gjorde, men sen så fattade man att dom skar av senorna så att dom skulle kunna slita loss han armar och en. Precis som Matilda berättade att dom hade gjort i nått historiskt sammanhang.
     Jajaa men n så har jag spenderat tiden med sims, musik och ljuböcker på engelska. Det är väldigt underhållande när en person försöker göra olika röster till olika karaktärer. Specielt när det var en man som läste och han skulle prata som en 2 årig flicka :D  Det var kul.
     Men jag har ägnat min tid åt att lyssna på The black ghosts i en tid nu.

        


Och Anttis och Jonnas katt har fått ungar igen och de kommer att vilja bli av med dom så fort de är tillräkligt stora för att flytta till ett nytt hem så om nån vill ha en så kan ni säga till mig. Och Och om Senja och jag har förstått rätt så är alla ungarna killar. En kanske var tjej, vi vet inte än det är lite svårt att säga när dom är så små.

Hejs

..


Free style 3 60

                     
Blev inget med Matilda och co. idag. Men en massa annat städande och springa i skogen. Duktigt av mig.
Och jag har inget liv så jag redigerar bilder. Och by the way så har jag ett av de nya linnerna, linnena hur man nu skriver det, på mig på bilderna. Och idag har jag lyssnat på Bach cello musik. Ja, jag har blivit hel konstig. Ne, de har jag ju inte för det är faktiskt bra..  Och jag har en massa okända blåmärken över hela min kropp. Och jag har inten aning om vart dom kommer ifrån.  Och Senja gjorde världens roligaste sak idag. Hon tog upp Fläsk och sa åt mig att titta på när hon gjorde nått jätte coolt.  Hon håller Fläsk under fram benen med ut sträckta armar och säger:
-Titta, free style 3  60!
Så börjar hon snurra med honom. Och fast hon redan snurrat runt ett helt varv så förtsatte hon.
Men det tyckte inte Fläsk om så han rörde på sig lite, och Senja tappar greppet om Fläsk så han bang!! flög in i ett skåp.
Och sen dess har Fläsk varit arg mot Senja. HAHHAHA
Och vi bara as garva.

Hejs med er.


Jippi.

Idag var jag i Norrköping med Senja. Ehm, och jag hade massor med pengar över 2000kr lixom. Och hälften av pengarna har jag ju tjänat ihop helt själv :D Men ajaa.. Jag har köpt en massa saker :D Typ dom snyggaste skorna i hela världen enligt mig. Typ den på bilden fast utan de där glänsande plupparna. Så fina är dom... Och 3 linnen, en t-shirt, 2 bh:n, 3 par trosor, nagellack, ny grej till mitt foundation och en till pudret OCH EN KAVAJ. Typ omg. Hahahahha jag kommer nog inte använda den så ofta. Men den är fin. En symbol för mitt "business-woman" jag. Och jag kom fram till jag ser mycket saker i Norrköping..  Och jag har nu naglar som ser ut som godisar. Jätte fina färger har dom :D

Och jag ska vara en riktig hurtig bulle resten av sommar lovet. Upp tidigt och allt det där. Eller jag hoppas att jag kan göra det. Fast jag kan ju tvinga mig själv till att vakna med en massa irriterande alarm på mobilen. Så det så.

Och jag ska vara med på lördag. Vad det än är vi ska göra då. 

Hejs...


-----------------

 
  


Just nu står jeg knappt ut med värmen.. Och idag gick det inte att göra nått åt saken, tack vare åskan.
Men jag får väll bada imorn eller så. Och kusinerna åker hem på lördag. Och Antti kommer hit den 14:de och så ska han stanna i 2 veckor.. Så trevligt. Och jag kan inte ens sova i mitt rum längre. Så jag sover i garaget nu. Med Senja....

RSS 2.0