...........................................................................................................

Kan inte alla bara börja se? Se allt som det faktiskt är. Se sprickorna i gatan vi går på. Längst hela vägen ända fram till slutet. Va ska man göra för att synas? Varför kan inte alla bara börja höra? Börja höra de hjärtskärande skriken från de dom faller ner i sprickorna och inta kan ta sig upp igen? Vad gör man när man befinner sig i en spricka? Vem skriker man efter? Vem hör en? Vem ser en?

Va ska man göra för att synas, för att bli hörd?

Nu orkar jag inte med mer skit.  Kan jag inte bara låsa in mig i mitt rum. I min säng. Under mitt täcke med musik på. Så att jag inte har någon anning om vad det är som pågår utanför. Eller bara låta mig sova. Sova tills jag känner att jag orkar med allt igen. Eller kanske bara göra så att jag int ehaar nån som helst kontakt med min far igen... Jävla telefoner, dom förstör mitt liv. Lite i taget. Men det kommer alltid med jämna mellanrum så att jag hinner glömma bort den senaste gången. Åt helvete med allt!

Hej då med er! Får se om jag orkar vakna imorn..


Werewolf - CocorosieFint.


Luktar du kött? Bästa idag alltså.Oh, pinsam dag alltså. Sista dagen finskarna är i skolan. Yes! kan jag bara säga. Äntligen kan jag sluta skämma ut min och Hanna inför dom. Och så var det så att dom ville ha msn och grejer. Så det fick dom. :S Lite läskigt.. och mitt revben är fortfarande lite blått. Men nu ska jag hem, sen till stallet och hoppnig :D


Hejs.

Åhå!Fick reda på att min granne sitter i karantän med svininfluensa. Fint. Man kanske ska gå och hälsa på lite granna, slicka på handtag eller nått.. Inte för att man vill dö eller nått, men bara få lite influensa och så..

Nee, så ska man kanse inte tänka, men det var det första jag tänkte på när jag fick reda på det.

Men jag kan ju inte bli sjuk förs en efter helgen så klart. Måste ju gå på hoppningen imorn, och stan i helgen :P

Och sen är det ju för sent. Man är bara smittsam de 3 första dagarna..

Hejs..

Uhm..Skrev jag tidigare om att min historia lärare sa att det var nästan äckligt att rätta mitt prov på imperealism, första världskrigen och mellan krigs tiden. Men jag tolkade det som en bra sak iaf...

Och jag är snart klar med boken jag köpte typ förra veckan. Men det känns som om jag inte hinner läsa så ofta som jag egentligen vill. Btw så är det Försoning av Ian McEwan och Matilda tipsade mig om det. Och den är jätte bra! Och fler böcker ska det bli, som jag ska läsa.

Och så har jag gjort klart rutan med rosen, och istället för att få betalt för den, så sa jag att han människan skulle göra ett halsband till mig :P Och den kommer jag att få på torsdag. Knappt vänta tills dess.

Men imorn så ska jag och Hanna guida runt små nior från nyhem på bergska och berätta om lärlingsprogramet för dom. Så trevligt.

Och på onsdag har jag en ledig dag. Det är skön. Och jag tänker sova eller besöka Matilda i skolan om jag får, eller kan det den dagen  :D Båda sakerna är bra.


Jäklar va läskiga...Fan va läskiga människor alltså... Eh, dom finska urbytes studenterna är ju här. Och Senja och jag som kan prata finska får "umgås" med dom. Ehee, fan va läskigt. Dom sitter med deras jävla mobil kameror och typ tar kort på en hela tiden :S Och stirrar på folks tuttar.. HAHA eller bara han som verkar tycka om Senja XD Läskiga jaa, det kan man säga!

Fint.

 


And to wake up half empty
,
Only to be filled again with mourning
He's my evil shadow dove
My black Palamito
Can't break him like a diamond skull
I can't seem to do so
Can't just rob him out like the
Mob used to do so


Cp och svin.I natt kunde jag sova ordentligt, jag vet inte hur länge sen det var jag sov så gott. Och drömlöst. Men ja, utvillad är jag alltså. Och min cykel står vid skolan sen igår. Så i morse hade jag alltså ingen cykel, ellr inte min egna cykel. Så jag skulle låna mammas eller Senjas. Och innan jag äns hunnit fråga mamma om hennes så hade hon redan åkt iväg med den. Så det skulle bli Senjas cykel nag skulle åka med. Och jag viste att hon har haft punka på cykeln. Så jag bad henne kolla om det var det eller om Jaakko hade lagat det. Och så bad jag henne att känna på båda hjulen så att det säkert va luft i dom. Och hon sa att hon kände på dom och att Jaakko hade lagat den. Och sen när jag skulle åka till centrum så ser jag att det inte alls finns nån luft i framhjulet. och förstår att hon inte alls hade känt på hjulen. Cp Senja säger jag bara.. Och nu har jag lust att skriva massa skit om henne, men ne, det blir bara jobbigt..

Så sen var det bara att väcka en trött och tjuring Jaakko och fråga honom om skjus till centrum. Och då var det bara 15 min kvar tills min buss skulle åka. Men jag han med bussen, precis. Och nu sitter jag här i Rejmyre och har gjort klart rosen på rutan som jag ska få 200kr för. Inte så jätte mycket men ändå. Är man fatting som jag just nu, så är till och med 50kr mycket.

Och på tala om pengar så fattar jag inte varför mina matersättnings pengar inte kommit. Man brukar få dom efter tre dagar typ. Men nu har det fan gått två veckor :( Jag behöver ju dom, typ 1500 skulle jag kunna ha användning för just idag.

Och det är svininfluensa i viggestorp. Hela skolan ska typ va stängd tills folk blir friska, det fick jag reda på i tidningen och dom jag rider i samma grupp med. Eftersom några av dom går på Viggestorp. Och det är teori vecka den här veckan. Så jag ska bara dit och lyssna och prata typ, och så blir det kul att se hur många som är borta från stallet. Sjuka i svininfluensa. Och se om jag själv kommer att få den av nån i stallet... :3 Det vore ju nått. Bli den första på bergska med influensan... Åh va sjukt jag tänker, man ska ju inte vilja få influensan. Man ska ju va rädd för den. Men jag känner att det inte spelar så stor roll om jag skulle få den eller inte. Man kan ju ändå bli sjuk av vaccinet. Och det kan ju hända att jag är en av de få personer som blir riktigt sätte sjuk av influensan. Men jag kan ju va en av dom som blir jätte sjuk av vaccinet också, det kan ju inte jag veta, eller läkarna när man får sprutan. Och Hanna har ju redan fått vaccinet, för hon är i en riskgrupp. Hon har alltså astma, och hon blev jätte sjuk av den. Hon kunde inte äns va med igår i skogen med klassen. Hon bara stod och skaka och såg ut som om hon skulle spy när som helst. Och idag är hon också hemma. Så det känns som att ta sprutan kan vara lika jobbigt som att faktiskt få svininfluensan. Så jag vet inte.. Jag kanske inte bryr mig riktigt tillräkligt mycket om sånt just nu.. Jag har andra problem.

Hejs med er svininfluense-sjuka-människor :P

-.-'

Har datakunskap i två timmar. Och vi gör ingenting.. :( Jag har ont i min tå

JahaaImorn blir det stan :P  Ska leta efter skor med Hanna och sen så ska hon iväg.. Och då blir jag helt ensam där :) Jag kanske kan våld gästa Annas eller Viktorias skolor :D Vilken smart ideé...! Och så ska jag se efter byxor och tröjor också. Men nog om det.

Jag kanske inte hinner cykla nått idag, fast jag vill. Men vill jag, så borde jag ju kunna hitta lite tid för det. Så jag ska försöka :P  Och min bildagboke är borttagen! Typ äntligen. Den var fan bara jobbig. Så nu är jag njd och glad igen. Och denna dag var bättre än igår, men vilken som helst dag hade nog varit bättre.

Men ja, idag va bra. Jag har varit trött och fnittrig hela dagen. Och så har jag gjort klart flera skolarbeten *stolt*

Ska gå nu

Hejs.

bajs

samhäll nu, ont i huvet och toa behov..   Men nu ska det pluggas här.

Hejs

Allt som du gör blir till pärlor på min panna.Fan  va trött jag är på allt och alla! Jag kommer fan bli som min morfar när jag blir stor, gammal, vresig och knappt talar med människor förutom ett par stycken kanske. Sånna som ja tycker är värda att få hör mina tankar. Orkar inte med människor längre... Ytliga, äckliga, utnyttjande, dömande, låga, själviska, PATETISKA DJUR!!! Det är fan va folk är... Jag orkar inte se på längre, höra allt som sägs och bara se på som en av alla andra, utan att göra nått. Fan va jag vart arg idag, utan att jag kunde visa det. Så blev jag en av de patetiska djuren igen. Så jälva lågt att prata bakom ryggen på en, fan va jag hade lust att bara vända mig om och klappa till idioten! Jag kände hur min ryggrad stelnade till och blev kall som is. Håret reste sig i nacken på mig... Vem har sakt att människor inte har djuriska instikter kvar, för det var precis vad det var! Lust att bara slå, sparka, slita och bita. Men ska man bete sig så som man ska bete sig så mänskligt som vi alltid gör, så kan man ju inte bara vända sig om och slå nån tills dom tiger om att ma slutar! Det är länge sen jag blev så här arg!! Eller nårga år kanske, men ändå. Att slå en kille på käften och fråga varför han inte slog tillbaka hade behövts idag! Äckliga patetiska djur! Blir lite äcklad av mänskligheten just idag... Men så mänsklig som man ska vara, så fortsatte jag gå framåt med Hanna. Låtsades som ingenting. Och fortsatte att gå. Men jäklar vad det hade känts bra att bara slå lite. Bara en gång hade varit tillräckligt för mig. Men jag fortsatte gå. Jag blev bara tyst ett par sekunder, slutade le. Och sen fortsatte jag att skratta åt det Hanna hade sakt precis innan. Så mänskligt, så  fegt.

Så jag fick resten av dagen och hade kul. Men hela tiden så var jag medveten om de, nånstans i bakhuvet.. Men när jag kom hem så byte jag om, letade reda på dom argaste låtarna jag har på skivor och cyklade. Jag cyklade i ne timme idag. Jag använde all min ilska till att cykla så hårt jag kunde, jag plockade fram minnen och andra händelser som gjort mig arg tidigare. Och bara cyklade. Patetiska människor är vi allihoppa. Tillslut orkade jag ju inte mer, men fortsatte ett tag till.

Min morfaar cyklade också, hela sitt liv cyklade han. Men han rökte också, sen han va 11. Så hans lungor var inte dom bästa direkt. Men han cyklade i alla fall. När allt blev för mycket och han behövde tänka. Eller bara vara ifred.

Jag blir kanske också så, cyklar när allt blir jobbigt. Som idag, när mänskligheten bara äcklar mig.

Hejs med er människor.

Oh, så det kan gå..Haha,  vilken dag gårdagen var. Jag har fått jobb som jag faktiskt kan få betalt för. Och så stallet, haha. Ation fyllt var det. Blev inprejad i en väg av en häst med kittliga bakben. Lekte lite cowboy utan stigbyglar med en annan väldigt rolig häst. Och jag kom ihåg at tänka medans jag satt där och höll mig fast. För annars så går det ju så snabbt när man flygger av, att man inte riktigt hinner förstå vad som hnde förs en man sitter där på backen och borstar av smutts från sina kläder. Men så var det inte riktig den här gången. galopperar man på en volt, utanstigbyglar, men en häst som man verkligen måste driva fram för att galoppen ska få en normal takt. (som man kan sitta ner i och inte flaxar fram och tillbacka på, typ guttens "jag-galopperar-med-bara-frambenen-galopp" fast värre.) Så är det lite annorlunda. Specielt om man har bestämt sig för att man inte ska "trilla" av.

TOTALT OINTRASSANT FÖR JENNIE T. EX

Det var alltså Sally jag red, lite ironiskt nog... Sanni och Sally, vilket skämt! Haha ridläraren tyckte att det va kul iaf.. Men Sally är ju en trevlig häst, som inte tycker om när man har ett spö. Så fort man lägger spöt vid henne så kickar hon eller bockar eller nått annat trams. Men jag hade inget val igår, sporrarna låg hemma. Vilken tur va..? Så har allt gått jätte bra, tills vi ska galoppera utan stigbyglar på voler. Oh, kul! tänkte jag först, eller inte.  för tt jag viste att henne galopp är något konstig, tidigare erfarenheter liksom... Och så tittar Cissi på volten jag är på. Och er mig driva på mer, så att hon galopperar med bakbenen också. Och så gjorde jag det. Och för att vara ärlig så hände det inte så mycket först. Så hon sa att jag skulle lägga på spöt också. Och först gick det ju bra. Men se när Cissi inte längre såg på, kickar Sally backut. Oh, jag vart  ju inte direkt chockad. För hon är känd för att göra knas saker på våra lektioner. Och när jag inte trillade av så fortsatte hon, bocka, sparka back och stegra.. Yes, tänkte man ju inte direkt, när man sitter där utan stigbyglar med ett dressyr spö i handen. Men tänker att man ska sitta kvar. Så jag knep mig fast med mina ben, men det är ju inte det bästa sättet. Man ja, va gör man inte när man har lite smått panik. Och kasta ifrån mig spöt lyckades jag också. Och när jag gjort det, så hade vi redan hunnit ett halv varv runt volten. Otroligt att jag inte hade ramlat av tidigare. Och med spöt borta kunde jag hålla i tyglarna ordentligt utan att behöva tänka på att inte lgga på spöt igen. Och sen så började hon lugnaa ner sig lite, men några bockningar, och sparkar hann hon med innan jag fick kontroll över henne igen. Och jag ramlade inte av!! Det va ju otroligt. Och det höll på så länge att jag minns hur det va.. Hahahaa annars så gör man ju inte det som jag tidigare sa. Och när hon var lugn igen, och jag kunde titta omkring för att se alla andras reaktion så började jag skratta!! Alla tre som var på samma volt som jag hade flytt till den andra volten, och såg helt förskräkta ut..! Och så kom frågorna, oh så oväntat, HUR GICK DET!? ÄR DU OKEJ?? Och då tänker man ju oftast inte som jag. Så jag bara fortsatte att skratta och får ur mig typ: "HAHAHA Men jag sirrer ju kvar, så varför skulle jag inte vara okej? HAHAHAHAA" , och "Det va länge sen jag va med om en så här action fylld ridlektion, oftast ser man ju bara andra som får flyga omkring lite" Och när jag sa det började alla gap skratta.. X3 vilken glädje spridare jag är, lyckas i en sån allvarlig situation vrida runt på det hela. Och få folk att skratta. Otroligt. Och sen så skulle vi byt volter, och galoppera i andra varvet. HAHAH och då var det ingen som ville vara på samm volt som jag X3 "Jag kan iaf få plats med en till omgång av cowboy leken, nu när jag är ensam här på den här sidan" sa jag då. Och skrattade.. Och då var det två personer som "offrade" sig. Och kom till volten jag var på. Det var Alice och Sara, dom två som är ldst i gruppen. Om man inte räknar med mig alltså. Fast dom går bara i sjuan.. Så det är en lite ålders skillnad där. Men ja, den här gången gick det bra. Och ingen kom till skada.

Och på tala om skador, så har jag nu fina blåbärken på insidan av mina lår.. HAHAHAHA   undra varför kan man ju..  :3 Ne, men jag tycker att man ska vara med om lite action fyllda saker lite oftare, det sätter perspektiv på saker och ting..

Ja, det här inlägget var ju inte så vettigt kommer jag på nu. Men ja, nu ska jag gå ner för trappor med mina ben, stela av tränings värk.

Hejs

fwergyrwegerthetheeehgteeaeartwe

Nu ska jag ha lunch. sen ska jag på toa. och efter det ska jag måla på glass.. och idag ska jag direkt till stallet efter att dagen är slut. för jag vill inte cykla hur många gånger som helst i det här tråk vädret. så kan jag ju passa på att borsta den utmobbade hästen Arne.. Fint. Och så ska jag till norrköping imorn :P Med Jossan, eller??  Eller hur blir det?  Ajaa, men jag hade tänkt att jag ska köpa ett par skor och en jacka kanske.. Och en skjorta :D Fint. Och en randig tröja från Gina. Det har jag redan bestämt! Och på kvällen idag ska jag cykla, inom hus, med konditions cykel.  

Men nu så ska jag äta och på toa som jag sa.. 


Hejs

Blaa..Jag är trött och hungrig.. Och just nu har jag inget att göra heller...

FAN OCKSÅ! IDIOT...AHAHHAHAHAAAA!! JAG ÄR UTELÅST, ELLER JAG ÄR JU I GARAGET. MEN JAG KAN INTE KOMMA IN TILL ANDRA SIDAN! OCH JA MÅSTE GÅ PÅ TOA JU...!


Ne, nu får jag gå och leka inrottstjuv :P


Hejs

Tusch-yra, Mag-ont och MensvärkNe,idag var ju den första av 8 skriv kurser. Och vi sitter och skriver med stinkande sprit pennor i tre timmar! Och det började snurra i huvet på mig efter ett tag. Så det blir ju intressant att se hur det blir i fortsättningen. Och "läraren" va jätte tråkig. Eller ja, tråkig va hon och så massor konstiga ord. Och isället för förvirrade så sa hon förvillade. Men det va kul iaf.

Och när jag gick hem så började det snöa!! Oh, va glad jag blev.. Men sen efter ett tag var det bara jobbigt och kallt. Så jag gick bara snabbare. 

Och nu snart ska jag träna lite, jag kan ju inte strunta i det när jag ätit en damsugare.

Och jag är så jävla trött på alla hyklare! Ni kan fan dra åt helvete... Och dom vet vilka dom är, inte för att dom skulle läsa det här. Men ändå! Jag måste bara få det ur mig..

Hejs, nu ska jag få ont i mina "revben" igen.. HAHAHAA

..............................


Mina inlägg är inge bra. Jag tänkter aldrig längre än till det som mina fingrar börjar skriva om. Men det är så jg är, har jag upptäckt. Jag tänker inte så värst mycket efter en lång dag. Och jag tycker att det kanske ändå lir bra, på nått sätt. Och jg känner mig bra ibland. Inte alltid, men ibland... Och det är nog mer än jag ska hoppas på, och nu har jag glömt bort vad det var  jag skulle komma fram till med det här lilla efter släntande inlägget. Nått var det, och nu vet ingen vad det vr längre.

Och jeg fick säga hej först idag, igen. Men det var det värt :3 Nu så är jag glad. Men jag har en mag känsla som jag inte tycker om. Det tycker jag att ingen ska tycka om. Och idag blir det att lägga sig sent igen, kan jag tänka mig. Men så är det när man sitter och har det så trevligt... Och jag har ju inte duscht än ens en gång. Fan va jag ät korkad. Men jag ska tänka, tänka så det riktigt knackar. För jg måste vet vad jag ska säga nästa gång. :3 Hiiie.. Det är fin det här. Massa saker som är dålig, och så några saker som får det dåliga till att bli nått man kan stå ut med.

Fint <3


Nu får ni se mina kines ögon utan smink..  Hahahaa, interna skämt.. UNDERBART!Hejs med er, ni är bra ni! <3<3<3

Och det finns inte så många saker som är bättre än er! PUSS VA!:P Men så trevlig, bara mer saker att göra, men lite extra sömn också...Mina moil bilder från fjortis-kalaset.. Så fint alltså :3

Oh, va trevligt det vr med konstiga kommentarer :3 Jag satt och log ett bra tag efter att jag läst dom, eller jag gör det fortfarande.. Men ja, sak samma..  Eh, jag kanse ska berätta lite om igår så förstår ni bättre vad det är jg har varit med om idag.. Eller det knske ni inte alls gör, men det lir lite mer sammanhängande.  Okej, så här är det va. Igår , söndag, vaknade jag tp vid 9 och sen så gjorde jag inget vettigt. Typ sydde, städa, plugga, eh, ganska vettiga saker kan man tänka sig att det är. Men inte saker jag tyckte att jag skulle göra, men saker som gjordes iaf. Och sen kom mamma hem, och jag fick göra fler saker. Fast jag själv hade städat hela huset innan hon kom hem. Ja, så kan det vara om man har en riktigt finsk mamma, städat ska det vara överallt. Och sen på kvällen hade jag jätte kul när jag borstade ut mitt hår och sånt :P Mittbena, det är grejer det.. HAHAHAA Och nånstans där i mellan duschande och borstande så tränade jag :D riktigt ordentligt, galet mång situps, spinning och allt! Och sen efter att jag torkt håret osv såg jag lite på L.A Ink och skrev lite till på engelska och svenska uppgifterna. Och när jag skulle sova kunde jag inte det, det va helt absurt. Jag satt där elt klar vaken till klockan 01.13 och gjorde armband och sorterade fina pärlor osv. Och sen kom jag på att jag skulle vakna halv 6 dagen där på. Och på fick ja lite panik och kände mig pressad till att sova. Och det förstörde ännu mer för mig. Jag hann vända på migg ett antal gånger och dricka mjölk två gånger innan jag somnade. Och poff så var det morgon. Och det va så sjukt när jag vakna. Jag hade drömt att folk hade skickat en massa msm till mig, och sen viste jag att Fredrik skulle  fråga om jag skulle var med på gympan, och precis när jag i drömmen får sms:et av Fredrik så går mitt mobillarm igång. Och jag hade redan börjat att sträcka mig efter den innan den han börja. Så sjukt, sger jag bara..

Och sen idag då, så har jag varit skit trött. Och det var jätte trevligt att träffa Hanna igen efter lovet :D Jag insåg att jag faktiskt hade saknat att vara trög med henne, det är så fint. Och vi har garvat och skämt ut oss igenom hela denna dag :P Och jag har klagat på träningsvärk i mena revben. Eller det ät ju inte revbenen men, jaaa nånstans utan på dom. HAHAHAHAA Jag visste fan inte att jag hade muskler där ens en gång :P Så jag har gjort en stor upptäckt idag.. :3 Och dagen gympa lektion ska vi inte äns prata om, jag höll på att kissa på mig så jag skrattade. Och Hanna skrattade, och det var helt hysteriskt kul i mellan åt. Hinder bana och innebandy det är grejer det! -Du måste ju "pippa" honom nu när han gjorde mål!" HAHAHA Så himla fint. Peppa folk, det är också grejer det!  Ni skulle sett minnen på killen som hörde det X3 Och så lyckades Hanna skrämma livet av mig, så att jag skrek som en lite tjej... Och vi gick till sminkshopen på "lunchen" och köpte en ny foundation till mig, en som inte gör att jag ser gula aktig ut. Och "damen" i affären smetade grejer i mitt ansikte för att hitta rätt färg. Och visst blev det en bra färg också :P

Och sen så var det bara att cykla hem i motvind. Hemma funkade datorn inte. Och på andra sidan fick jag knappt sitta i en timme innan Senja kom och skulle ha datorn. Jätte bra. Och sen så gjorde jag saker jag glömt bort. Och lekte lite, leka ska man aldrig slut med. Och sen så blev det en hel del otroligt seriösa och fina bilder på mig i min mobil :P
Dom sjukt seriösa bilderna :P Hur lyckas man igentligen..? Det är livets stora fråga.De fina lek bilderna :) Lekte med smink så klart..
Och fin fina knas bilder. Och läg märke till att jag faktiskt sitte på toaletten där på den första.


Hej då med er, och hoppas att ni har lika kul när ni ser det här, som jag hade när allt detta hände :P

Teeth like piano keys..


Jag har spenderat de sista dagarna av lovet med att göra ingenting.. Bra gjort. Eller inte. Jag har sytt in min vinter jacka, sytt både ärmarna och hela jackan kortare. Målat, sett på film. Skrivit lite på engelska och svenska uppgifter... Ja, en massa ganska så oviktiga saker. Och mamma kommer hem från Finland idag, jag får se hur trevligt det blir. Oftast inte trevligt alls. Bara en massa fler saker att göra. Nu kommer dom tror jag.. Trevligt.

Ne, men jag ska väll sluta skriva här och fortsätta med engelska uppgiften..


Hejs..

RSS 2.0