Huh.NU HAR JAG FÄRGAT MITT HÅR :D DET ÄR MYCKET MÖRKARE ÄN INNAN.. MEN JAG GILLAR DET.

Undrar hur många inlägg jag gjort idag..?

Hejs..

Nu så blir det färg :POkej. Jag var feg, jag köpte samma färg igen.. Men jag tycker om den så mycket, att jag är nöjd ändå.
Men nu så ska jag skriva lite mer på min politik läxa.. Alltid lika trevligt, hehehee.. Viste ni om att Holland är liberalt???

Hejs med er tjocka politiker..

SUG PÅ TEJPEN DÄR, DU!?Okej, jag har verkligen SKIT TRÅKIGT just nu.. ända fram till lunchen har jag tejpat och torkat av jävla plattor typ. Och nu när lunchen snart är slut så skulle jag få förbereda det jag skulle göra imorgon. Alltså skulle jag få skissa på karaffer igen... Men min handledare är en frivillig brandman så han är iväg på ett larm. Så en människa kom in till mig och sa att jag skulle fortsätta med tejpandet och torkandet. Tills han Roland/Ronald (?) kommer tillbaka.. Och det kan ju faktiskt ta hela dagen.. JIPPIE :S 

Och brevid mig står en kopiator/skrivmaskin som är skit läskig.. Det kommer ut en massa helt blanka papper ur den hela tiden. Fast ingen skriver ut nått. Och det är ingen annan som märker det heller.. Så jag vet inte om jag ska säga till att den är hel konstig eller om jag bara ska fortsätta göra som jag hela tiden gjort.. Ta de blanka paprena och stoppa tillbaka in i skrivaren.. För annars bildas ju världens hög av papper där. Och nån kanske tror att det är jag som gör så att det blir så. Så jag mpåste ju bli av med dom... :S

Btw så ska jag nog färga mitt hår idag.. Och jag borde blondera utväxten på min blonda slinga eller va man ska kalla den, men jag får nog göra det när mamma ska färga sitt hår igen. För det går åt så lite när man gör slingor på henne att jag lika gärna kan ta av det då. Men jag ska se i affären om jag ska ata samma färg som jag har nu, eller om jag ska sattsa lite vågat på en lite rödare ton :P VA TYCKER NI?? Fast ni kanske inte hinner påverka mitt beslut eftersom jag kanske inte hinner se era komentarer innan jag köper färgen..

 Oh, jag har så jobbiga dilemmor idag. Eller kanske inte värre än vanligt.

Och så har jag nu på tiden utan handledaren här, kunnat skriva ut "inköpslista", med bilder, på de plagg jag helst vill ha så att jag minns dom.. För jag har en tendens till att glömma. Och ibland kan jag bli jätte besviken sen efter åt. När jag kommer på att jag glömt bort nått fint och viktigt. Men räv tröjan från Monki ska jag ha, om det så blir det sista jag gör.. Fast det är ju en helt annan sak om jag ens passar i den :P  HAHAHA  Jag är så knäpp. Men jag har hittat några fler tröjor på gina som kanske skulle kunna ersätta räven. För räven kostar faktiskt 400kr.. Men den är så fin. Men dom andra tröjorna kanske jag änåd kan köpa. Eftersom jag har typ 1500 spänn liksom eller nått liknande. Och dom kostar typ 150 och 200kr.

Och skor.. Det är också en jobbig grej. Att välja vilka jag ska köpa :( Jag skulle vilja ha alla fina skor som finns. Bara för att dom är skor, men det går ju inte.. Men ni kan ju hjälpa mig med att välja om jag ska ha höga eller låga skor... Fö rstan blir det ju på lördag :D Men Matilda, Johan och kanske Fredrik tydligen :)

Och min sjärna har fått en kompis XD HAHAHA  fast det kanske ingen fattar vad jag menar med.. Men ja, den har fått en kompis.

Ajaa.. Nu börjar det bli lite smått ointressant.. Det är bara för att jag för engångs skull har tid med att skriva nått långt. Men inget att skriva om. Och bara för att säga nått konstigt som jag vanligt vis gör, så drack jag o'boy i morse och den smakade banan :S Och man kan ju tänka att banansmak i O'boy skulle kunna va gott, men det va helt fruktansvärt äckligt.. USCH!! Säger jag bara. Och så åt jag havre fras. Det står på packetet att dom hjälper till med att sägka kolesterol värdet. Och det känns som en sak som pensionärer pratar om, så jag kände mig lite smått gammal helt plötsligt när jag läste det..

Seriöst det är typ 2 timmar kvar tills jag slutar. Jag kommer ju aldrig att få skissa på dom där skit karafferna. Och så kommer jag bara att få improvisera imorn när det kommer en massa politiker hit som ska få höra lite mer om lärlingsprogramet. Och ja, jag ska vara här imorn, fast det är studie dag. Men jag ska va ledig nån annan dag..


Hejs. Jag tror han är tillbaka nu..


NU VET JAG!Jag kom på en perfect förklaring till min dimmiga hjärn funktion.

DET ÄR SOM OM JAG DOPPAT HUVUDET I ETT GLAS MJÖLK, INTE HELT GLASKLART SOM  SAGT.

Och så såg jag en död ekorre idag. Och en död räv, som var helt mossad på vägen. Men man såg dock fortfarande att det var en räv.

Och vi ska skriva en egen berättelse på svenskan. Och min blir hur tokig som helst ju. Det är kanske till de all min hjärnkapasitet har gått åt. Skulle ju inte förvåna mig alls.

Men nu ska jag ducsh, torka håret, fixa mat tills iomrn och sova.

Hejs med er..


HåhåhåååOkej. Jag har ont i magen igen. Jäkla pannkaka! Jag åt en och sen så var det kört.
Och vi har höns ägg täckta med bajs i vårt kylskåp. Dom luktar illa, ska jag bara säga.

Oh. Jag vill tänka på massor knäppa saker men min hjärna vill inte idag :(

Och så vill jag bara säga att det är trevligt att lyssna på We are the scientists och smtidigt låssas lyssna på vad Senja säger.. Det är super :D

Och jag kom fram till att jag nästan bara ska köpa en massa varma långärmade tröjor och koftor på lördag..
Om jag har pengar till skor och leggins så får det bli det med :P

Oh min hjärna gör mig frustrerad, den har slutat jobba som vanligt. Seriöst så vill jag bara att nån ska slå till mig i huvet, tillräkligt hårt för att allt ska bli som vanligt.

Och gympa är rena rama förnedringen..

HEJS MED ER, NI SOM HAR HJÄRNOR...

Ja du..
Jag det är den där Cristina som går mig på nerverna.. Ännu mer läxor fick vi igen. Hon hade gått med dom till våran klassföreståndare. BAJS KÄRRING :S
Inte äns SYV tanten Anna kan hjälpa oss med det här problemet. Och Monica bara säger att vi ska kämpa vidare med det hela.. Och det är ju till stor hjälp det. Jobbiga vuxna som inte kan göras nått ordentligt..


Men ja, idag har varit en ganska så händelse lös dag.. hade typ en lektion bara. Svenska direkt på morgonen.
Och sen så var vår samhälls lärare sjuk, så jag tog med mig grejen hem och jobbar lite smått med det nu. Politik är alltså himla trevligt när ´det inte finns nån som kan förklara saker åt en..... Inte. Och sen historian fick vi skippa, eller vi tjejer iaf eftersom vi hade gjort klart grupparbetet redan. Så jag och Hanna gick till hennes mammas jobb, vi drack lite läsk och sen fikade vi på P2. Och vi pratade om hur det var när vi började i ettan.
När vi inte hade börjat prata med varandra än. Hon sa typ: Jag vågade ju inte säga nått för att du verkade så normal.. Och då sa jag: Men där hade du ju helt fel! XD Och så skrattade vi skit högt och alla inne på P2 bara glodde på oss. Och då berättade jag för henne att jag tyckte att hon också verkade så normal i början att jag inte ville säga nått till henne heller. Och efter det så fortsatte vi bara att skratta och samtalet fortsatte in i allt konstigare ämnen XP

Och btw om nån såg min konstiga bild på msn igår, så  vill jag bara säga att jag inte är trög. Jag bara förklarade för en hur mycket jag tyckte om att plugga politik. Och sen råkade den bilden bli kvar som visnings bild över natten... :P Galet gjort av mig..

Hejs med er pepparkaks människor XD Ännu ett av mina och Hannas interna skämt :D

HAHAHA FAN VA PINSAM JAG ÄR :D
Okej. Idag har jag skämt ut både mig och Hanna ett antal gånger. Men det är lite små trevligt ändå. Alla ser på oss som det tröga människorna på skolan XD  Okej, så här vare. Alla som faktiskt varit inne på bregska vet hur dom där stolpparna med speglar och skåpen står.. Vid mitt skåp är stolpen precis vid skåpen men vid nästa skåp rad står den lite för vagen så att man kan gå på båda sidorna av den. Så stoog jag och Hanna där (inte vid våra skåp alltså, utan vid det andra skåps raden.) Och så säger jag någonting till Hanna som man inte ska nämna här och pekar mot ett visst skåp. Medans jag gör detta backar jag långsamnt mot toaletterna. Och rätt som det var backar jag in i stolpen med spegeln och blir livrädd!! Hanna börjar as garva och jag typ hoppa till som fan, för att jag blev så rädd. Och så visade hon hur jag gjorde, och då kunde ju inte jag heller vara tyst. Så vi båda stor där och as garvar när en kille som stog en skåps rad längre bort bara stirrar på oss och frågar vad vi häll på med X)
So det blev bara ännu mer pinsamt när vi bara fortsatte att skratta och han typ gick iväg.

Och en annan gång så skulle Hanna dra upp sina strumpbyxor. Så hon bad mig att säga till om nån kom så hon kunde sluta i tid, så ingen såg. Så vi står där mitt i korridoren och jag tänker på annat så ser jag några komma.
Jag fick självklart lite panik och viste inte va vi skule säga. Så jag bara drämmer till Hanna på arslet i ren panik och nästan skriker: OH, KUST! Och jag hade ju inte riktig hunnit tänka på vad det var jag sa heller, så hon står där och skratta och säger : Vad då, kust?! HAHAHAHAH Och så började jag självklart också att skratta skit mycket..

Och btw så hatar jag vår engelska lärare! Hon vägrar fan att kompromissa och hitta en lösning till våra problem.
Allt hon säger är typ: Men ni kanske inte känner att ni är så engaskerade (stavning?) när det gäller engelskan. Och typ: Men det är ju ingen hem undervisning som ni ska ha så ni kan ju inte göra allt hemma heller..
Men ändå får vi det som vi inte hinner göra på lektionen, det dom andra gör på fredagar och glosor med oss hem att göra.
Och när jag frågade om jag kunde få ett schema, eller vad jag ska kalla det,  på alla uppgifter som vi behöver göra så sa hon bara: Ne, det kan bli lite svårt. Och du ska ju inte behöva göra mer än nån annan för jag vet inte riktigt vad som ska göras i alla kapitel.
Och jag sa till henne att jag inte hade nått emot att göra mer än dom andra, bara jag viste på ett ungefär vad det är vi ska göra. Och hon: Men det kan bli lite svår att fixa..

VA FAN DET ÄR VÄLL HON SOM ÄR LÄRRARE OCH DÅ SKA HON VÄLL GÖRA SÅ ATT JG KAN KLARA AV ENGELSKA OCH FÅ ETT BETYG I DET!!! HOR KÄRRING (URSÄKTA SPRÅKET HÄR) SJÄLVKLART HADE DET INTE GJORT NÅTT OM DET BARA HADE VARIT JAG SOM SKULLE HA FÅTT GÖRA MER! MEN NÄR DET VAR SÅ ATT DET SOM JAG VILLE SKULLE KRÄVA ATT HON GJORDE MER, NE DÅ GÅR DET FAAAN INTE!!! HELVETE KAN HON DRA ÅT TYCKER JAG!!!Okej, nu har jag sakt det. Det känns lite bättre, men jag vill ändå bara skrika på hennne eller nått.


Och nu orkar jag inte skriva mer.. Jo jjag kan nämna att jag typ sjöng och dansade med hanna i korridoren utan att märka att folk gick bakom oss XD

Ajaa, Hejs med er idioter <3


Seg jag är..
Okej, Jag är trög. Jag fick panik pga ett tv program..

Nae.. "!%(/)gfsh\€fdoarh2p[]£$9Okej. Jag fick lite damp förut. Jag såg på Greys Anatomy. Och det verkar som om O'Malley och Izzy kommer att dö! Men det tod typ slut då. Men det kanske inte händer. Och jag kanske är trög för det kanske tillokmed är gamla avsnitt. Men jag tror inte det. DOM FÅR INTE DÖ!!  Dom va ju typ bäst ju.. FAN TA ER JÄVLA SKIT MANUSFÖFATTARE OM DOM DÖR!!!


Okej jag är lite konstig..

Hejs med er... DOM FÅR INTE DÖ!!!

Lenore - Edgar Allan PoeAh, broken is the golden bowl! the spirit flown forever!
Let the bell toll!- a saintly soul floats on the Stygian river;
And, Guy de Vere, hast thou no tear?- weep now or nevermore!
See! on yon drear and rigid bier low lies thy love, Lenore!
Come! let the burial rite be read- the funeral song be sung!-
An anthem for the queenliest dead that ever died so young-
A dirge for her the doubly dead in that she died so young.

"Wretches! ye loved her for her wealth and hated her for her pride,
And when she fell in feeble health, ye blessed her- that she died!
How shall the ritual, then, be read?- the requiem how be sung
By you- by yours, the evil eye,- by yours, the slanderous tongue
That did to death the innocence that died, and died so young?"

Peccavimus; but rave not thus! and let a Sabbath song
Go up to God so solemnly the dead may feel no wrong.
The sweet Lenore hath "gone before," with Hope, that flew beside,
Leaving thee wild for the dear child that should have been thy
bride.
For her, the fair and debonair, that now so lowly lies,
The life upon her yellow hair but not within her eyes
The life still there, upon her hair- the death upon her eyes.

"Avaunt! avaunt! from fiends below, the indignant ghost is riven-
From Hell unto a high estate far up within the Heaven-
From grief and groan, to a golden throne, beside the King of
Heaven!
Let no bell toll, then,- lest her soul, amid its hallowed mirth,
Should catch the note as it doth float up from the damned Earth!
And I!- to-night my heart is light!- no dirge will I upraise,
But waft the angel on her flight with a Paean of old days!"


Men jag vill ju läsa den på svenska också ju...

men..
Bla bla bla..  Men giraffer kan man ju inte rida på. Döm är ju jättehöga ju.

Ajaa strunta i det där typ. Ehm, nästa helg ska jag till norrköping och handla kläder :D Trevligt.. Jag ska bara ha den där tröjan med räven alltså.... Typ jag måste hitta den :>  Den är fin :D

Ehm. Och så drömde jag i natt att jag var en av bandmedlemarna i nått jätte känt band.. Eller så fick jag bara vara med på scen av nån konstig anledning, och typ på varje spelning dom hade... HAHAHAHA det va lite mystiskt.  Och typ vid en spelning så va hela publiken bara en massa pensionärer som stog helt stilla.. Det såg lite creepy ut. Men nog om det..Hej med er bajs ungar :D


..........
Oh. ännu ett helt meningslöst inlägg... Oh va bra jag är. Ne men jag tänkte bara skriva lite om vad jag har tänkte på för konstiga saker idag.. Typ vad jag skulle göra om jag kkunde göra precis vad som  helst.  Jag skulle typ göra så att man levde mycket enklare, typ utan bilar och shit. eller så var dom typ jätte miljö vänliga. och så skulle det självklart finnas typ bra medeciner och sånt..
     Men då skulle jag bo i en liten stuga med ett stall. ha hästar och getter och sånt. det skulle va jätte trevligt ju :P  och det skulle inte finnas några fästingar.. så jag skulle inte behöva vara rädd för att gå omkring i högt gräs och grejer.. det skulle ju va fint :D  Jag skulle ha 2 eller kanske 4 hästar :D  och typ kunna flyga :P oh. va kul kunna flyga vart som helst.  Men så skulle jag ha en stor typ van eller nått.. det är väll en bil(?) ajaa.. men sen så skulle jag ta med alla mina vänner och åka på en road trip :D oh va kul..  men inte åka i för varma länder bara.. och så skulle man få plats att sova ordentligt i bilen också. fast vi va många. eller så kanske vi hade två bilar..

ajaa nog med önske tänkande..


hejs med er :P

lalala

Åh.. Jag hade en trevlig dag igår.. Först så hoppade jag med en lite små mesig goliat :D han r ju helt underbar ju :)
Och sen efter det så var det bara att cykla hem och dusch för att sen dra på party hos matilda..
fast vi va typ 5 personer. hahaha   men det var trevligt. och så gick  jag typ i sömnen lite och så.. men det tar vi nån annan gång..


hejs.

Krämbulle is the shit :P
Okej.. Idag struntade jag i Rejnyre helt totalt. Mene jag har städat hela huset i princip för att gott göra det.
Ehm, och så mitt i mitt stdande kom Juhani hem från centrum med krämbullar. ÅH DET VAR LÄNGE SEN JAG ÅT EN!
Ajaa så jag satte mig ett tag, såg på tv med ett glas mjölk och krämulle :P 

Och i eftermiddag ska jag till stallet :D Och efter det blir det party hos Matilda :D Livet leker för tillfället..


Puss och hejs med er.. <3

Ajj :(

Min mage tar livet av mig just nu. Jag vet inte om jag är hungrig ens.. Eller om jag bara har ont i magen. Jag kommer säkert inte ens kunna sova. Men så är det ju när man är sjuk  :(

:D

Jag ska inte slå dig :D

LOL.Naee.. Nu är jag trött på alla som säger att jag ser ut som en massa saker som jag inte är ju...
Jag ser tydligen ut som en otroligt blek asiat, enligt flera personer.. Eller en eskiom *ond blick åt Jennnie* (inget illa menat :P) ehm.. Det börjar att va lite störande va..


Mahaaa, ny ska det ätas n__n


JAG KAR EN KYCKLING SALLAD SOM STÅR OCH VÄNTAR PÅ ATT JAG SKA TILL ANDRA SIDAN OCH ÄTA DET : D :D

Btw så vill jag göra nått med min hemska blogg sida... Den är hemskt ful, men jag är inget data geni så vi låter det vara hemskt ett tag till. Tills jag hittar nått snille som kan hjälpa mig med det..

? Du ser ju ut som ett frågetecken...
Jag har ett dilema, (stavas det verkligen så?) jag vet inte vad för sorts skor jag ska köpa...
Så nu frågar jag vad ni folket tycker..

1.   2.   3.  


Fast ni kanske tycker att dom här är riktigt fula och tycker att jag ska lägga mina pengar på ett par hederliga converse istllet...  Men jag tycker om alla sorts skor, så säg bara vad ni tycker. För jag blir inte ledsen! Det är bara skor.

Ehm, och så kan jag ju klämma in en "önske-inköpslista" på kläder jag vill spendera mina välförtjänta pengar på.

Gina tricot


H&MCubus

 BikBok

Fast andra färger på tröjorna.

Monki

 

 

 

Men allt är så dyr. Men jag ska föröka bestämma mig för vilka som är mina favoriter, och vilka som är nödvändiga just nu..

 

Hejs..


:S

Och nu har jag fått elda kanten på glas så att det blir lent och fint.  Och det va skit lästigt..
Man har typ en spak att styra med hur snabbt eller långsamt det ska gå..
Och jag hade problem med den redsan innan. Och sen när jag nästan vant mig vid det så kommer det in en grupp ungsommar som ska få en rundtur på glas bruket.. Och så säger rundturs guiden.. Åh, nu kan ni få se hur man snällter ner den vassa kanten på glasen efter att kanten har slippats ner... (!!!) Och jag fick panik.
Jag fick nästan hand svett och mitt hjärta typ slog dubbel slag eller nått. Och så inser jagg att det är en media klass av nått slag eftersom alla går omkring med system kameror och pratar om hur kolla bilder de kan få till sina uppgifter i skolan.. Fast dom va typ utlänska och pratade engelska.. oCH HELT PLÖTSLIGT NÄR JAG GÖLM TBORT VAD JAG HÖLL PÅ MED OCH (oj) medans jag tänkte... Så hände det läskigaste på hela dagen idag, det var en kille som skulle ta kort in i lågan typ. och jag hade glömt bort att jag var tvungen att köra ganska fort med maskinen, så att glasen inte skulle spricka. Och så när han står där med kameran vid lågan så PANG! Smäller ett glas.. Och sen PANG, PANG, PANG!! Fler glas sprängs... Och killen blev skit rädd. Och jag blev skit rädd.. Och så hör jag nån säga.. HAHAHAHHA! JAG FICK MED HAN REAKTION PÅ FILM!  HAHAHA Och jag höll på att dö!! det var så pinsamt.. NÅN HADE JU FILMAT ALLT!!!! Naee, nu ska jag gömma mig i det lilla trygga rummet där jag brukar vara och slipa karaffer med ormbunkar. Och så får jag hoppas på att jag inte stöter på dom där människorna igen.. Men jag slutar om typ 35 minuter, så jag kanske har tur eller inte....

Hejs.

:D

igen! NU TOG SAKERNA ATT GÖRA SLUT...
Och jag har iongen fantasi kvar så jag vet inte vad jag ska gravera på en massa dumma karaffer..
Jag har gjort ett ormbunks blad på nogra.. men det var inte direkt givande på nått sätt så jag tycket det räckte med det..

ehm.... jag tror nån kommer snart och tittar på mig sådär konstigt och tänker varför jag bara sitter vid datorn.. Men ajaa, får dom göra. Hitta på nått kul att göra åt  mig så blir jag glad liksom. Jag vill inte tejpa en massa kartonger igen... >___<

och förut så fick jag spränga glas´med en "gasol-eldnings-grej-som-snurrar" och glasen va typ skit låga. Och så är man tvungen att ha hanska på sig så man inte skär sig på fingrarna.. Och när jag blivit visad hur jag skulle göra så säger min handledare: Akta så hanskarna bara inte börjar brinna! 
Och jag fick panik då... Hur skulle jag undvika det när det bara fins drygt 3 cm varmt glas att hålla i. Och lågan är precis över mina kära fingrar..

Och så när man spränger glas så gör man en liten "spricka" I GLASET FÖRST MED EN DIAMANT SPETS. Oj.. Och sen så ställer man glaset vid den snurrande lågan. Och så srängs glaset och en "kupa" typ lossnar. Och den ska man slänga iväg. Och när man gör det så flygger det en massa glas bitar n överallt. Och min handledare typ: Det är bra om du blundar när du slänger glaset... Och då tänkte jag att det är ju livs farligt allt som jag får göra idag. Och varför kan jag bara inte få ha skydds glasögon på mig?? Men ajaa..

Jag är kissnödig.. Men toan är upptagen

hejs

:D

eHM.. nU BLIR DET BARA LITE KORT OM DE 3 SENASTE DAGARNA.  oJ..

Onsdag... började vid halv 10. Älska möten med facket ;P
Hjälpte ett muslimskt par att förstå sig på buss tids tabellen på engelska XD Åh jag äger!
Det var väldigt kul... Jag typ This time (schema på engelska) dosen't show when the bus goes from finspång to rejmyre. Vänta (Jag sa de på svenska?!) Och det ruttade jag fram en från min väska och förklarade hur dom skulle hitta bussen i den och att dom kunde ta en egen på bussen.. :D

Torsdag... Allt som vanligt. Va skit trött hela dagen, och så var det nån som sa nått som gjorde mig skit arg igen.
Nån dag kommer det att smälla säger jag bara...

Fredag.. Fackligt möte ;P Ehm.. tråkigt som fan, fast tiden går fort.. Och HÄNDER DET NÅTT IKVÄLL ELLER??
Den sociala biten av mitt liv har fått lida lite den senaste tiden.. Och jag vill handla kläder.

Jag har tänkt att jag ska baka en jätte mörk choklad kaka till mig om jag ska sitta ensam i helg. Och så ska jag se på tv :D Eller typ måla. Jag känner ett stort "sug" efter det. Jag har typ börjat på 3 tavlor igen, men igen är klar än. en med en katt, en med en häst och typ mystiska saker i bakgrunden :P Och en som jag inte vet vad det blir än.. Bara bakgrund än så länge...

Oj det kanske inte blev så kort iaf.. Det är otroligt vad men hinner på några mintuter på lunch rasten..

Btw så fryser jag och hostar väldigt mycket idag.. SVIN-INFLUENSAN KANSKE??? Neee.. För jag har säkert värsta imuniteten mot det :D Eller man kanske ska säga den(?) Det är ju nått "levande" AHAHAHAHA om jag får det ska jag kalla min influensa för Lars... Det blir fint, jag och Lars ensam hemma. Typ isolerade i mitt rum, med vätska brist och konstanta toalett besök XD

5 minuter kvar innan dom kommer och säger till mig att jag har mer jobb att göra... :(
Jag vill flytta hemifrån. Och köpa saker på loppis. Typ möbler, men det har jag varken tid, råd eller plats för. Bra om jag hinner umgås med mina vänner...  


hejs
:D

Jag har haft bajs tråkigt idag. Men annars så har det varit en bra dag :D Jag sitter och väntar på  något trevligt :DDD
Det är trevligt... Fast jag misstänker lite gran nångonstans i mitt bakhuvud att jag inte är så omtyckte på de ställen jag ofta är på. Nee, den känslan har jag fått några gånger nu.
Typ den gången jag cyklade hem förbi skolan, efter att jag varit i Rejmyre alltså, och en av mina lärare såg mig. Så stoppar han mig och frågar om jag alltid slutar så tidigt. Och jag svarar att jag gör det eftersom jag pratat med både min handledare och en annan lärare, och bestämt att jag får sluta vid den tiden. Men han bara ser på mig som om jag vore dum i huvet och säger: -Säckert?? Och jag sa bara: -Jaa igen och åkte därifrån. Och sen när jag kommit hem så ville mamma prata med mig. Och hon sa nånting i stil med: -Varför är du hemma så tidigt? Så fick jag berätta igen att jag alltid gör det, eftersom vi har en överenskommelse. Och så säger hon: -Jahaa, jag bara tänkte för din lärare sa att han hade pratat med dig idag. Och frågat om du alltid slutar så tidigt.. Och så la hon till:    -Och han undrade om du kanske blev förolämpad när han frågade det. (!!!!!) Klart som fan blev jag förolämpad!!!! Va fan tror dom. Att jag inte blir det nr man påstår att jag skolkar jämnt!! Vad i helvete liksom? Är ni helt dumma i huvet!? Det vissar ju precis vad dom tror om mig. Och precis hur mycket dom litar på mig! Och få reda på att nån tror att man ljugit för dom, DET, det är ju helt fantastiskt!!!ÅT HELVETE MED DIG GUBBJÄVEL!!! Så kände jag att jag ville säga, men allt jag sa till mamma var: -Ne, så klart jag inte blev. För vem säger sanningen vid sånna tillfällen igentligen?? Ne, inte jag iaf.
Precis så var det idag med. Jag hade sätt att rullen med blästermasks plast var nästan slut. Och så kommer en person in till mig och säger: -Du, använd inte nått av plastet. Vi kanske behöver det om det kommer nån bestälning i helg. Och sen så fick jag en blick som bara någon som precis knuffat mer en pensionär på backen förtjänar!! Jävla cp kärring! 

Ajaaa, nog med ilska. Nu är jag hemma och lyssnar på Blue Foundation, det är bra. Och jag känner att jag vill se på The Pianist nån dag snart. Så jag har sagt det till Jossan, för hon är trevlig att se på film med :D Och såhar jag köpt mer hårspray idag... Det behövs. Och just nur jag glad. Jag har fått skriva av mig lite, det är bra. Och nu väntar jag på trevligare saker att hända :D Jag tror inte jag sagt något till nån. Och det gör det mer spännande...
Jag ska inte säga nått förs än jag fått reda på saker :D :D :D

Jag vill handla kläder :) EN MASSA KLÄDER. Så nu ska jag bara leta efter skygga plagg och planera :D

Ajaaa. Men bilder kommer sen nån gång. Jag ska sova. Fast det känns som ingen läser det här längre, men ja-.-

Hejs<3 P.S Jag är stolt för att Jennie klappade 2 hästar :D   D.S

Party all night long...Ehm.. Det har var party typ hela helgen, så jag är trött idag. I fredags så red jag med den nya hästen Sally på trängbanan. Och det var jätte trevligt. Speciellt när Jessica lura migoch sa att Sally var jätte bra på trappan. Och att jag bara körde på i full fart, fast hon egentligen aldrig hade hoppat upp för en trappa :D Det va trevligt.

Och samma kväll så skulle Jennie avskeds "fest" vara. Så jag cyklade hem och duschade, åkte till Jennie. Och Shit vad det blåste den kvällen. Men det var trevligt. Och jag är vän med Anna igen. Det är awesome...

Och igår eller lördag då, så var jag hos Matilda och träffade hennes kompis Malin. Och hon var trevlig. Och så tog vi oss hem till Biku och vi bakade lila kakor med jordgubbs saft. Och så gick Matilda och Malin. Efter det så satt vi ute i Bikus hammock (?) och pratade en massa trevliga saker. Bland annat så lät jag som en liten unge när jag ropade efter 3 ungdommar som gick på vägen. Det va fint de.

Ehm Hejs..

s

okej.. va fan hände med texten

Blaa.

Pajamas partyt va trevligt. Vi åt fajitas och glass. SingStar .

Och i Söndags var jag med Jennie. Vi åt kyckling och ris. Sen regnde det så vi bara satt inne ett tag. Och vi tänkte att vi skulle cykla till en bom ute i skogen och sen gå tillbaka. Men när vi kommit till bommen så ville jag fortsätta cykla en bit för att se vart vi var. Så vi kom till en korsning och vi bestämde att vi skulle cykla åt vänster hör att se vart vi kom. så vi gjorde det. Och vi åkte förbi ett gult hus. och vägen blev smalare men vi fortsatte. då kom vi till en liten röd stuga. och vägen tog slut där. Och sen fick vi för oss att gå fram till stugan och titta in. Och sånt brukar inte jag göra, jag respekterar folks egendom. Men det såg lite övergivet ut så vi gick fram. Eller bara jag han gå fram till fönstret och titta in. Det var en riktigt fin stugan, om man tänkte på helheten. men så tittade jag på soffan som stod närmast fönstret. Och där låg det en t-shirt och EN GAMMAL KÄRRINGS BH. Och då fick jag panik. Jag han bara tänka att det kanske var nån där. Så jag sa till Jennie att springa. Så vi sprang till vägen igen och gick tillbaka till våra cyklar. Det va lite lästigt. Men efter att vi hade cyklat så kämde man sig jätte bra. Motion liksom. Vi cykla fan 16km.

Och det har hänt nått cp med datorn så texten är fet. Fast jag vet ju inte om det blir så när jag är klar. 

Ehm. och i måndags så var jag med Jennie igen. Vi skulle hem till mig efter att jag slutat skolan. Och när vi hade cyklat förbi viggestorps skolan så ser vi en hund som käka plommon från ett träd. Och det var helt sjukt. Och på vägen till Jennie så hade jag sett en gubbe som stog i en buske och ropade efter nått eller nån. Så jag trodde själv klart att det var gubbens hund som hade rymt. Så vi bestämde att en skulle stanna vid hunde och den andra skulle leta efter gubben. Så jag stog där vid hunden och gav plummon till den. sen började den gå iväg, så jag tog tag i dens halsband och sa åt den att sitta. Den la sig ner istället så jag fick sätta mig på backen själv. Så satt jag där med hunden ett tag. För sen kom Jennie tillbaka och sa att hon inte hade sett nån gubbe. Och då skälde hunden till så att jag släppte taget. Den sprang till Jennie och hälsade och sen iväg till en annan tomt. Och då kom vi på att hunden kanske bodde där och att vi hade hållt den där i onödan. Så vi släppt hunden och gick därifrån snabbt. För vi ville ju inte att nån skulle tro att vi typ kidnappat hunden eller nått sånt.

Och det är väl allt kul som hänt på ett tag. Förutom att vi ska ha party för Jennie hemma hos Matilda på lördag. Ehm, och då kommer Matildas nya kompis Malin dit också.  Och typ når jag, Hanna och Johan gick till Fredriks systers lägenhet på matrasten. Och Johan skulle ära flingor med vatten. Och så när han letade efter en sked så hittade han choklad body paint istället.  Det va lite kul.

Ajaa Hejs..


RSS 2.0